Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Examenwiki Geos
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Heeft "Hoofdpagina" beveiligd ([Bewerken=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet) [Hernoemen=Alleen beheerders toestaan] (vervalt niet)))
 
(6 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
 
<div style="float: right; border: 1px solid #0078B8; margin: 10px; padding: 10px;">Bezoek ook onze...<br>  
 
<div style="float: right; border: 1px solid #0078B8; margin: 10px; padding: 10px;">Bezoek ook onze...<br>  
[http://geosleuven.be/ Website!]<br>  
+
[https://geosleuven.be/ Website!]<br>  
[https://www.facebook.com/Geos.leuven Facebook-pagina!]<br></div>  
+
[https://www.facebook.com/GEOSLeuven Facebook-pagina!]<br></div>
 +
===== Welkom op de examenwiki van Geos! =====
 +
Klik hiernaast op je opleidingsfase om oude examenvragen van je vakken terug te vinden of gebruik de zoekfunctie om meteen naar het vak van je keuze te gaan. Naast examenvragen zijn op deze wiki ook een aantal [[Samenvattingen|samenvattingen]] te raadplegen. Om de pagina's op deze wiki te kunnen lezen of bewerken, moet je jezelf eerst [[Speciaal:GebruikerAanmaken|registreren]]. Dit duurt slechts enkele minuutjes en kost je helemaal niets! '''Let op''', dit kan als beveiliginsmaatregel enkel met je studenten e-mailadres ''naam@student.kuleuven.be''. Na het registreren moet je je account bevestigen m.b.v. een link die je per mail toegestuurd krijgt (controleer ook zeker je spam-folder).<br />
  
===== Welkom op de examenwiki van GEOS! =====
+
Voeg zeker je eigen examenvragen of samenvattingen toe aan deze wiki, je opvolgers zullen je eeuwig dankbaar zijn! Als je problemen zou hebben bij het registreren, bij het bewerken van een pagina of met iets helemaal anders, aarzel dan zeker niet om de [[Gebruiker:Webmaster|webmaster]] te contacteren.  
Klik hiernaast op je opleidingsfase om oude examenvragen van je vakken terug te vinden of gebruik de zoekfunctie om meteen naar het vak van je keuze te gaan. Naast examenvragen zijn op deze wiki ook een aantal [[Samenvattingen|samenvattingen]] te raadplegen.<br />
 
 
 
Voeg zeker je eigen examenvragen toe aan deze wiki, je opvolgers zullen je eeuwig dankbaar zijn. Hiervoor moet je jezelf eerst [[Speciaal:GebruikerAanmaken|registreren]]. '''Let op''', dit kan als beveiliginsmaatregel enkel met je studenten e-mailadres ''naam@student.kuleuven.be''. Na het registreren moet je je account bevestigen m.b.v. een link die je per mail toegestuurd krijgt. Om pagina's te kunnen wijzigen moet je [[Speciaal:Aanmelden|aangemeld]] zijn. Als je problemen zou hebben, aarzel dan niet om de [[Gebruiker:Webmaster|webmaster]] te contacteren.  
 
  
 
Veel succes met je examens!<br />
 
Veel succes met je examens!<br />
  
 
[[File:GroepsfotoGEOS.jpg]]
 
[[File:GroepsfotoGEOS.jpg]]

Huidige versie van 22 jun 2017 om 16:47

Bezoek ook onze...

Website!

Facebook-pagina!
Welkom op de examenwiki van Geos!

Klik hiernaast op je opleidingsfase om oude examenvragen van je vakken terug te vinden of gebruik de zoekfunctie om meteen naar het vak van je keuze te gaan. Naast examenvragen zijn op deze wiki ook een aantal samenvattingen te raadplegen. Om de pagina's op deze wiki te kunnen lezen of bewerken, moet je jezelf eerst registreren. Dit duurt slechts enkele minuutjes en kost je helemaal niets! Let op, dit kan als beveiliginsmaatregel enkel met je studenten e-mailadres naam@student.kuleuven.be. Na het registreren moet je je account bevestigen m.b.v. een link die je per mail toegestuurd krijgt (controleer ook zeker je spam-folder).

Voeg zeker je eigen examenvragen of samenvattingen toe aan deze wiki, je opvolgers zullen je eeuwig dankbaar zijn! Als je problemen zou hebben bij het registreren, bij het bewerken van een pagina of met iets helemaal anders, aarzel dan zeker niet om de webmaster te contacteren.

Veel succes met je examens!

GroepsfotoGEOS.jpg